itulau_fanua

O le ā le polokalame o le Faaleleia o Boiler?——Vaega 1

3-1

Ina ua faalauiloa e le Malo lana Fuafuaga ma Fale i le Autumn i le tausaga talu ai, na ave le faamamafa i pamu vevela o le ea e avea o se vaifofo faʻavevela kaponi maualalo e mafai ona fesoasoani tele e faʻaitiitia ai le tulaga o le faʻavevelaina o fale. O le tele o fale i aso nei o loʻo faʻamafanafanaina i le taimi nei e se faʻauna faʻafefe masani, e pei o le kesi poʻo le suauʻu, ae a o agaʻi atu le atunuʻu i le ausiaina o le Net Zero, e tele fale e manaʻomia le liliu atu i malosiaga faʻafouina e faʻaitiitia ai lo latou faʻalagolago i le maualuga o le kaponi. suauu. O i'inei e mafai ai ona la'a i totonu pamu vevela puna ea, e pei o le pamu vevela mai le OSB.

O pamu vevela o le ea, lea e faʻaogaina ai le malosi o le vevela i le ea ma tuʻuina atu i le malosi faʻaaogaina i totonu o se faʻavevela, o loʻo fesoasoani i le faitau afe o fale Peretania i latou faʻamafanafana ma vai vevela. O le fa'apipi'iina o se pamu vevela puna'ea e le tutusa ma le fa'apipi'iina o se fa'avela ina ia mafai ona maualuga le tau fa'apipi'i. O se tasi lea o mafuaaga na fa'alauiloa ai e le Malo le Polokalame Fa'aleleia mo le Boiler Upgrade Scheme e maua ai e tagata fa'atau le fesoasoani tau tupe e fesoasoani ai ia latou suiga i le fa'avevela o le kaponi maualalo.

Ina ia fesoasoani i tagata e ona fale ia malamalama i lenei polokalame, ua matou tuʻufaʻatasia se faasologa o Q&A e faʻatatau i le Boiler Upgrade Scheme iinei. O tali o loʻo tuʻuina atu i lalo e saʻo i le taimi o le lolomiina.

O le a le fa'atupega o lo'o maua e ala ile Boiler Upgrade Scheme?

O le Boiler Upgrade Scheme (BUS) e maua ai e tagata talosaga e agavaa se tupe fa'ameaalofa e lagolago ai lo latou fa'apipi'iina o se faiga fa'avevela kaponi maualalo. E ala i le BUS, o lo'o maua tupe fesoasoani e £5,000 mo le fa'apipi'iina ma le tau fa'avae o pamu vevela puna'ea ma, i nisi tulaga fa'atapula'a, fa'avela vaimass, fa'atasi ai ma tupe fa'ameaalofa e £6,000 o lo'o avanoa mo pamu vevela ma puna vai.

Fa'amatalaga:

O nisi o tala e aumai mai le Initaneti. Afai ei ai se soliga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou e tape. Afai e te fiafia i oloa pamu vevela,fa'amolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi le kamupani pamu vevela ole OSB,o matou o lau filifiliga sili.


Taimi meli: Tes-31-2022