itulau_fanua

O le a le pamu vevela puna ea monobloc?

pamu vevela monobloc

O se pamu vevela puna ea monobloc e sau i le tasi iunite i fafo. E fa'afeso'ota'i sa'o i le fa'avevela o se mea totino ma e mafai ona fa'atonutonuina e se fa'atonu i totonu o le fale po'o le thermostat. E masani ona i ai se laulau e pulea fafo mo le iunite foi.

Fa'amanuiaga ole pamu vevela monobloc

E tele faʻamanuiaga i le filifilia o se pamu vevela puna ea monobloc-lea ua matou auiliiliina i lalo.

Tele avanoa i totonu

Talu ai o pamu vevela puna ea monobloc e tasi i fafo, e matua aoga tele i le tuʻuina atu o avanoa i totonu o lou fale. Fa'alagolago i le ituaiga fa'apuna na e fa'apipi'iina muamua, e mafai ona e maua se avanoa i totonu o le fale mai le mea sa i ai le fa'auna.

Fa'afaigofie ona fa'apipi'i

Monobloc iunite o loʻo i ai le tagata lava ia, o lona uiga e leai se manaʻoga mo le fesoʻotaʻiga o paipa pusaaisa. O lona uiga e tatau ona mafai e so'o se inisinia fa'aa'oa'oga fa'avevela ona fa'apipi'i se tasi e itiiti se faigata, ona e pau le feso'ota'iga e mana'omia ona fai o paipa vai i le masini fa'avevela tutotonu. Ona o le faigofie o latou faʻapipiʻiina, e mafai ona vave faʻapipiʻi pamu vevela puna ea monobloc lea, i le isi itu, e faʻaitiitia ai le tau o latou faʻapipiʻi.

Faigofie ona tausia

Ona o la latou mamanu atoa, o pamu vevela monobloc e faigofie ona tausia. E ui e sili atu lenei mea o se aoga mo inisinia faʻavevela o le a faia le tausiga, e mafai foi ona faʻapea o le i ai o se tasi i lou fale e faʻatautaia le tausiga o lau pamu vevela o le a faʻaitiitia ai le taimi mai lou aso.

Le lelei ole pamu vevela monobloc

A filifilia le pamu vevela sili mo lau meatotino, e taua le mafaufau i le le lelei o iunite taitasi foi. E mafai ona e mauaina le le lelei o le faʻapipiʻiina o se pamu vevela monobloc i lalo.

Leai se vai vevela

E ui e mafai ona iai sau pamu vevela puna ea monobloc e fa'afeso'ota'i sa'o i lau fa'avevela tutotonu, e fa'avevela ai le vai i totonu o au radiators po'o le fa'avevela i lalo, e te le maua se vai vevela e aunoa ma le fa'apipi'iina o se isi tane vai vevela. Afai ua uma ona fa'apipi'i i lou fale se fa'afu masani po'o le fa'auna fa'aauala, e na'o lona uiga e sui le tane vai vevela o lo'o iai. Ae peita'i, afai e iai sau fa'avela fa'apipi'i, o se tane vai vevela fou o le a fa'aalu se avanoa i totonu o lau fanua sa leai se totogi.

Leai se fetuutuunai

Monobloc ea puna vevela pamu e tatau ona fesootai tuusao i le faiga faavevela tutotonu i totonu o se meatotino. O lona uiga e mana'omia le tu'u i luga o le puipui pito i fafo o lau fanua ma e itiiti lava le fetuutuuna'i i le mea e mafai ona fa'apipi'i ai.

Laiti avanoa i fafo

O se fa'aletonu tele o pamu vevela puna ea monobloc o lo latou lapopoa. Ona o latou o se iunite uma-i-tasi, o loʻo i ai le tele o tekinolosi e fetaui i totonu o se pusa e tasi. O le mea lea e matua tetele ai. Afai e iai sau togalaau laʻititi pe itiiti pe leai foi se togalaau i luma o lou fale, o le a e tauivi e suʻe se avanoa e faʻapipiʻi ai se iunite monobloc. E tusa lava pe lava lou avanoa ile pito i tua o lau fanua, e manaʻomia lava e le iunite se vaega manino lelei o loʻo siomia ai ina ia mafai ai ona galue i le maualuga.

Tele pisa

Ona o iunite monobloc e sili atu nai lo iunite vaelua, e sili atu ai foi le pisapisao. Ua matou tu'uina atu fa'atusatusa le maualuga o le pisa mo se filifiliga o pamu vevela puna'ea i totonu o la matou 'E Fa'afefea le Malosi o le Ea Punavai? tala.


Taimi meli: Tes-31-2022