itulau_fanua

Pumu vevela vevela

 

2Thermodynamic Mataupu Faavae o se Pumu vevela

O le pamu vevela o se masini e faʻafeiloaʻi le vevela mai le tasi nofoaga i le isi. E galue e pei o se ea malulu po o se ogaumu. O le faagasologa o lenei masini e aofia ai le felauaiga o le ea mai fafo i totonu e aunoa ma le tele o le malosi. E mafai ona gaosia le ea vevela ma le malulu e fuafua i le vevela e manaʻomia. I aso vevela, o le pamu vevela e toso i totonu o le ea malulu mai fafo ma mafai ai ona faʻamafanafana le ea i totonu o fale poʻo taavale. A malulu i fafo, e mafai ona faia le mea lava e tasi ae toso mai le vevela mai le ea i fafo i siosiomaga mafanafana.

 

O le Thermodynamics Solar System o lo'o fa'atasi ma ni tekonolosi e le'o atoatoa, o le pamu vevela ma le fa'aputuina o le la.

O pamu vevela o ni meafaigaluega lelei tele ae o le vevela latou te gaosia mai a latou vaega faʻafouina e fesuisuiai e tusa ai ma suiga o le vevela o le siosiomaga. O le fa'aputuina o le la o le puna sili lea o le vevela i aso vevela ma le la ae e matua le aoga lava i so'o se taimi e leai se la. O le Thermodynamic Solar Technology e mafai ona sili atu i tapula'a o le pamu vevela ma le fa'aogaina o tekonolosi.

E ala i le vai malulu (R134a poʻo R407c) lea e ufiufi ai se tapuni tapuni, o le vai e alu i totonu o le sola ma mafatia i le gaioiga o le la, timu, matagi, vevela o le siosiomaga ma isi mea tau le tau. I le faagasologa o lenei faagasologa e maua ai e le vai le vevela i se auala e sili atu ona lelei nai lo le pamu vevela. A maeʻa lenei laʻasaga, e faʻafeiloaʻi le vevela i se fesuiaiga ma le fesoasoani a se tamaʻi compressor, lea e faʻafefe ai le vai. E galue le faiga e tusa lava pe leai se la ma e galue foi i le po, e maua ai le vai vevela ile 55C, ao ma le po, uatoʻa, timu, matagi poʻo le susulu, e le pei o le masani a le la.

O le fa'aogaina o le malosi o le faiga e tutusa lava ma le pusaaisa compressor e fa'asolo ai le vai. E leai ni ventilator e fesoasoani i le faʻagasologa o le faʻafefe, poʻo le faʻamalo o le kiona, e faʻaalia ai le faʻaaogaina o le malosi, e le pei o mea e tupu i pamu vevela.


Taimi meli: Sep-28-2022