itulau_fanua

O lo'o fa'alelei mea mata

1

Ea malulu, pamu vevela puna ea, pamu vai ma ili ili tau ua siitia.

Ia Aperila 16th, toe si'itia le tau o le kopa i le rmb 68580/ton

 

I le aso 16 o Aperila, na toe siitia ai le tau o le kopa i le 1420 yuan / tone i le 68580 yuan / tone. I le vaitau lava e tasi o le amataga o Aperila i le tausaga talu ai, o le tau o le kopa na faʻafefe i le 41000 yuan / ton. I le na o le tasi le tausaga, na siitia ai le tau o le kopa i le 67.3%, o se mea e ofo ai. O le si'itia o tau fa'atasi o meafaitino mata'utia e tele sona a'afiaga i pisinisi HVAC.

 

I le tulaga lautele, York, mcville, Trane, carrier ma isi ituaiga tetele e malosi le tau o le fa'amama, ae o tau o vai tetele e fa ua siitia i tausaga talu ai nei. E mafai ona vaʻaia o le siʻitia o mea mataʻutia o loʻo i ai se aafiaga tele i le pisinisi HVAC ma e iai sona aafiaga loloto. Ma o le ea puna vevela e faavae oloa vai ua uma ona siitia tau. aupito fou! Ea puna vevela gaosi gaosi i luga, ina ua uma Aperila po o le alamanuia atoa i luga 5 ~ 15%, Weile pamu lona lua i luga!

 

pamu vai: lua ta'amilosaga, 5% ~ 10% mo ta'amilosaga ta'itasi

O le pamu vai o se mea e mana'omia i totonu o le fa'aoga lua. O meafaitino mo lona gaosiga e aofia ai le uamea o le tino pamu, o le kopa o le afi taʻavale afi, ma le uaea enameled. O le kopa o se tasi o mea e sili ona taua i le faiga.

I lalo o le siʻitia faʻatasi o tau o meafaitino, o le tele o pisinisi pamu na tuʻuina atu tusi faʻasilasilaga tau fetuutuunai, fai mai ona o le siʻitia o tau o gaosiga, o le tau o oloa a le kamupani o le a siitia i le 5% ~ 10%.

 

Iunite faʻapipiʻi ili: i luga 10% aʻo leʻi oʻo i le tausaga ma luga 10% pe a uma le tausaga

 

O le tau lava lea e tasi ua fetuutuunai i le tele o taimi, o loʻo i ai iunite faʻapipiʻi fan. O mea autu autu e faʻaaogaina mo iunite faʻapipiʻi o le kopa, alumini, uʻamea / uʻamea. Faatasi ai ma i latou, o le kopa e tusa ma le 40% o le tau o le fan couil unit, lea e vavalalata vavalalata ma le siitia ma le pa'ū o le tau o le kopa.


Taimi meli: Iuni-11-2022