itulau_fanua

R290 Full DC inverter EVI pamu vevela

Polokalame fa'avevela

 

Talu mai le amataga o le faʻafitauli o le malosi, o le manaʻoga mo oloa pamu vevela i Siamani ma e oʻo lava i Europa ua faʻateleina. O le German Heat Pump Industry Association o loʻo valoia e 230000 pamu vevela fou o le a faʻapipiʻiina i le 2022 ma le 350000 i le 2023, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga o le 52%. E tusa ai ma le lipoti na tuʻuina mai e le European Energy Agency (IEA), i le afa muamua o le 2022, o le faʻatau atu o pamu vevela i nisi o atunuu o le EU o le a faaluaina pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le 2021. pamu i totonu o atunuu o le EU o le a oʻo atu i le 7 miliona iunite i le 2023, ma o le aofaʻiga faʻapipiʻi gafatia o pamu vevela i le lalolagi e faʻamoemoe e oʻo atu i le 2.6 piliona kilowatt itula. E oʻo atu i lena taimi, o le aofaʻi o pamu vevela i totonu o le faʻaogaina o fale o le lalolagi o le a oʻo atu i le 20%.

 

O lenei seti o faʻamatalaga mai le IEA e le gata ina tuʻuina atu le talitonuga i le atinaʻeina o le maketi pamu vevela, ae o loʻo aumaia ai foʻi le tele o avanoa faʻaleleia mo le faʻaogaina o le R290 i pamu vevela aʻo faʻateleina le tele o maketi o pamu vevela.

 

OSB fale pamu vevela na tatalaina R290 atoa DC inverter EVI pamu vevela. Matou te ofoina atu mai le 11 kilowatt i le 22 kilowatt, lea e masani ona ufiufi uma faʻavae mo faʻaoga fale nofomau. O le matou pamu vevela e ofoina atu le 3 galuega e manaʻomia e lou fale: faʻamafanafana, malulu ma vai vevela ile fale.

 

R290/R32 gas lea e sili ona lelei ma ECO faauo kasa i luga o le maketi.

O le mea taua o le pamu vevela R290 o le faʻaaogaina o le EVI compressor, e mafai ona faʻaogaina le pamu vevela e oʻo lava i lalo ole 25 tikeri. Tuuina atu le maualuga o le 75c vai vevela.

O lea e taugofie ai le tau, o le emissions ma le maualalo o le tausiga, lea e tulaga ese ai lenei oloa.

 

Faʻaaogaina vaega faʻapitoa: paʻu-faʻamaonia ma faʻamaonia afi afi, faʻasalalau, faʻamaufaʻailoga AC faʻapipiʻi, pusa faʻamaufaʻailoga eletise.

 

Faʻafesoʻotaʻi matou mo nisi faʻamatalaga ma ofo falegaosimea sili, ina ia faʻalauteleina au maketi?


Taimi meli: Iuni-28-2023