itulau_fanua

Pv mana Inverter pamu vevela R32

1

Ina ia faʻafouina i le lanu meamata ma le malosi fou, na mamanuina e le OSB le pamu vevela faʻaliliuina PV R32.

 

Le mea e mafai ona faʻamalosia e le DC mana mai le Pv panel, faʻapea foʻi ma le mana AC mai le faʻasologa.

 

E ese mai i le WIFI mamao mamao, o loʻo i ai le Rs485 pule o loʻo avanoa.

 

O le a le fa'atonuga RS485 atonu e te fesiligia.

 

RS485 o se tulaga fa'amalamalamaina uiga eletise o laina laina mo le fa'aogaina i faiga fa'afeso'ota'i. O le mea moni o se ituaiga o feso'ota'iga fa'asologa. Atonu e foliga faigata mo i latou e le iloa po o le a le fesoʻotaʻiga serial, matou te mautinoa e mafai ona e mauaina le tali i le tusiga.

 

O le a la le feso'ota'iga fa'asologa?

Feso'ota'iga fa'asologa o se auala e lafo ai fa'amaumauga. E pei o le Universal Serial Bus (USB) poʻo le ethernet e mafai ona tatou maua i le tele o a tatou komepiuta faʻaonaponei. O fale gaosi oloa e fa'aogaina feso'ota'iga fa'asologa e feso'ota'i fa'atasi ai a latou masini. E pei ona taʻua, o se faʻataʻitaʻiga o fesoʻotaʻiga faʻasologa o le RS485.

. O feso'ota'iga fa'asologa o lo'o iai fo'i se amio fa'amautu e 'alofia ai fete'ena'iga o fa'amaumauga, ma fa'atuatuaina atili ai mo se feso'ota'iga faiga ma le tele o masini. Mulimuli ane, e mafai ona mafaufauina i se auala e sili atu ona faia fesoʻotaʻiga telefoni mo lenei faʻaoga pe a faʻatusatusa i le USB masani.

O lo'o i ai tulaga eseese feso'ota'iga fa'asologa e pei ole RS232, RS422 ma le RS485. O le fa'aogaina lautele o feso'ota'iga tulaga o le RS232.

RS485 o lo'o fa'aogaina i le tele o masini komepiuta ma masini. O nisi o faʻataʻitaʻiga o robotics, nofoaga faʻavae, taʻavale afi, mataʻituina vitio ma mea faigaluega fale. I faiga faakomepiuta, RS485 e fa'aaogaina mo le fa'asalalauina o fa'amatalaga i le va o le fa'atonu ma le ta'avale tisiki. O fale va'alele fa'apisinisi e fa'aaoga fo'i le RS485 mo feso'ota'iga fa'amaumauga maualalo maualalo. E mafua lenei mea ona o le itiiti ifo o uaea e manaʻomia ona o le faʻatulagaina o le faʻaogaina o uaea ole RS485.

 

O lea faʻatasi ai ma le faʻatonutonuina o le RS485, e mafai ona sili atu le faauo a le tagata faʻaoga ma faʻafetaui le tele o manaʻoga mamao.

 

Fa'afeso'ota'i matou i le taimi nei mo nisi fa'amatalaga.


Taimi meli: Tes-09-2022