itulau_fanua

Maketi i le lumana'i o fa'ato'aga pamu vevela puna'ea

ata

I le taumalulu malulu, e mafai e tagata ona faʻalagolago i le faʻamafanafana ma le ea malulu mo le faʻamafanafanaina o le taumalulu. O le ā la e tatau ona faaaogā e manu e faamafanafana ai?

 

I le taimi o le taumalulu, e tatau ona tausia le vevela o le vai i le 16-20 ℃, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a sili atu i le 20 ℃ le vevela o le vai, e 'ai malosi le iʻa, faʻaleleia le gaioiga, tele le faʻaaogaina o le okesene, ma faigofie le lelei o le vai. e leaga. I le taimi nei, e tatau ona faʻaaogaina le vai ma isi auala e faʻaitiitia ai le vevela; afai e maualalo tele le vevela o le vai, e vaivai le 'ai o le iʻa, e manifinifi le iʻa ma faigofie ona maʻi, e tatau ona faʻaogaina mea faʻavevela e faʻamautu ai le vevela o le vai. O le tele o mea faigaluega a le au faifaatoaga o loʻo i tua pea i le taumalulu, ma e naʻo le faʻaogaina o le faʻafefe o le afi, lea e le gata ina faʻaleagaina ai le siosiomaga, ae o loʻo i ai foi le saoasaoa o le vevela ma le le saʻo o le pulea o le vevela. E le gata i lea, pe a faʻafefe le vai o le sami i le taumafanafana, e tatau ona tuʻuina atu meafaigaluega faʻamafanafana. O le auala masani o le su'eina o le eleele ma fa'afefiloi sa'o i le suasami e fa'aitiitia ai le vevela o le suasami, ose fa'aleaga tele o puna'oa o le eleele, ae fa'aleagaina ai fo'i le si'osi'omaga o le vai e mana'omia mo fa'atoaga.

 

Liliu i le fagafao, ea malosi pamu vevela e matua ese lava mai pamu vevela masani i mea faʻaoga ma le siosiomaga faʻaoga; ave faʻatoʻaga puaa e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le mea faʻaoga o le puaa, o lea o le mamanu ma le filifiliga e matua ese lava, e oʻo lava i manaʻoga maualuga; o le siosiomaga talosaga e sili atu foi ona leaga, e feagai ma le corrosion o amonia, hydrogen sulfide ma isi kasa corrosive i le faatoaga faafaileleina, o lea o le mea ma le galuega o pamu vevela vevela Art e maualuga atu manaoga.

 

Ona o le tele o lafumanu ma le faʻateleina o le CSFV i Aferika, o le faʻafefe masani ma le faʻafefe o le pupuni susu + le lelei o le mamafa o le ili e le mafai ona toe faʻafeiloaʻi manaʻoga o pisinisi tetele ma faʻaonaponei mo le faʻaleleia o le siosiomaga. I le avea ai o se tasi o puna malulu ma vevela, o le pamu vevela o le ea ua avea ma se tasi o meafaigaluega autu filifilia o le faiga o le pulea o le siosiomaga o manu.

 

Talu ai e mana'omia e masini fa'avevela fa'ato'aga fa'aleaganu'u e pei o le koale ma le suau'u ina ia mafai ona fa'aoga, e le gata ina fa'aalu ai le malosi, ae fa'atupu ai fo'i le leaga tele. O le faʻaaogaina o le pusa koale e fai ma faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma le faʻatusatusaina o le greenhouse ma le umi o le 8m, o le umi o le 80m ma le voluma o le 1383m, pe a faʻaaogaina le faʻavela koale mo le faʻamafanafanaina, o le vevela i totonu o le greenhouse o le a. siitia i le 3.0 ℃, ma toeititi atoa le 1 tone koale o le a fa'aumatia i aso uma. I Northern Henan ma isi itulagi, o le eseesega o le vevela i totonu ma fafo o nisi taimi e sili atu i le 30 ℃ i le taumalulu, ma o le aofaʻi o le faʻaaogaina o le malosi e faʻaliliuina e maualuga tele. E le gata i lea, o lenei ituaiga o faʻavevela afi faʻavevela meafaigaluega o loʻo faʻaogaina, ae manaʻomia foi tagata faigaluega faʻapitoa i tiute, tau o galuega e maualuga tele. I totonu o se si'osi'omaga tele, o le pamu vevela o le ea e mautinoa lava o le filifiliga sili lea e sui ai meafaigaluega fa'amafanafana masani. O le faʻavevelaina o le pamu vevela e le gata ina toniga ma vave, ae e mafai foi ona pulea ma le atamai le vevela i totonu o le greenhouse greenhouse, lea e talafeagai mo le faʻavevelaina o le vevela i totonu o le greenhouse greenhouse.


Taimi meli: Iul-02-2022