itulau_fanua

Tu'ufa'atasia o pamu vevela ma le fa'avevela o le la

1.

Tu'ufa'atasi pamu vevela ma le la

I aso nei, faʻatasi ai ma le faʻateleina o le lauiloa ma le maua o punaoa faʻafouina faʻafouina o le fesili o le faʻamautinoaina o se faʻamafanafanaga lelei o le fale o le malosi ma i le taimi lava e tasi e le faʻafefeteina e pei ona masani ai i nai tausaga talu ai. Ua to'atele tagata o lo'o taliaina le tulaga fa'atumauina o le si'osi'omaga ma ua fa'aliliu atu i pamu fa'avevela ma fa'aola e fai ma auala e maua ai le vevela mo o latou fale.

Ole fua ole malosi ole pamu vevela ma paneta sola fa'atasi ai ma lo latou fa'alelei i le si'osi'omaga, ua avea ai nei mea ma filifiliga sili mo i latou o lo'o popole i le a'afiaga latou te faia i le si'osi'omaga a'o va'ava'ai e maua se tupe sili ona lelei mo a latou ulua'i fa'afaigaluegaina. O pamu vevela o se vaifofo faʻavevela maualalo maualalo, ae latou te manaʻomia le eletise e taʻavale, ma o le tuʻufaʻatasia ma paneta sola o le a ausia ai e lou fale le Net-Zero. Ina ia mafai ona maua le tele o punaoa o le malosi o loʻo maua i totonu o se sapalai e le gata, o le tuʻufaʻatasia o mea e gaosia ai le malosi o le la ma mea e faʻaaogaina ai le vevela e sili ona lelei.

 

O Fa'amanuiaga o le Fa'atasiga o le Solar Panel & Pamu vevela

E ala i le tu'ufa'atasia o puna'oa tu'ufa'atasi e lua mo fa'amoemoega fa'avevela, o le a ofoina atu ai e se tasi se tau tele mo le tupe na te fa'aaluina i fa'amafanafanaga o meatotino, ae o le a tu'uina atu se maualuga, pe a fa'atusatusa i faiga fa'avevela fa'ale-aganu'u masani, tau-fa'atinoga fa'atatau. O se faiga tu'ufa'atasi e pei o lenei o le a:

  • Tuuina atu se faʻavevela atoa i le taumalulu.
  • Tuuina atu le ea malulu i le taimi o le taumafanafana, i le maualalo o le faʻaaogaina o le malosi.
  • Ia mautinoa se tikeri o le fetuutuunai i tulaga o le auala e gaosia ai le vevela, ae o le puna vevela o le eleele e le afaina i tulaga o le tau i fafo.
  • I le tau mafanafana, o le pamu vevela o le eleele o le a lafoaia le tele o le vevela e gaosia e le aoina o le la ma teu se vaega mo le taumalulu.

Taimi meli: Sep-28-2022