itulau_fanua

Aso Fa'aSaina

1

O le taimi tonu lava e feiloai ai i le National Day, e tatau i atunuu eseese uma ona umia le faatulagaga eseese o le faamanatuina e faamanatu ai le Aso o le Atunuu, o atunuu eseese e masani ona taʻitaʻia e le malo se taimi o le taliaina o le National Day, e le ulu o le setete, le ulu o le malo poʻo fafo. faife'au e fai ma sui o le pulega, o le valaaulia o lo'o tu'u i le nofoaga o lo'o auai sui o malo eseese ma isi malo taua mai fafo.

 

National Day o se atunuu o loʻo i ai mea fiafia i lenei aso, i le tupu anamua na afio aʻe i le nofoalii, e masani ona faʻaaogaina mo le aso fanau aso fanau, lea e masani ona faasino i se aso malolo a le atunuu e faamanatu ai le atunuu lava ia, e masani lava o se aso malolo faaletulafono, e lauiloa foi o le aso o le atunuu, e masani lava o le faavaeina o se atunuu.

 

O le aso fa'apitoa o le tuto'atasi po'o le aso fa'amanatu e taua tele, ua avea ma fa'ailoga a le atunu'u tuto'atasi, e atagia ai le fa'avae ma le fa'atulafonoina o le atunu'u, e atagia ai le felagolagoma'i o lenei atunu'u ma malo.

 

I le Aso o le Atunuu na faia se faʻamanatuga tele, o se faʻaaliga faʻapitoa o le faʻamalosia ma le apili a le malo, o le tele o atunuʻu e ala i lenei tausamiga faʻaalia le malosi, faʻaleleia le talitonuga o le atunuʻu, felagolagomai, taʻalo se valaau.

 

O le tele o atunuu o loʻo i ai a latou lava Aso Faʻapitoa, e aofia ai lo tatou atunuʻu, e tusa ma le 30 atunuu i le aso na faʻavaeina e pei o le National Day, e pei o le San Marion National Day, o le aso sili ona tuai i le lalolagi, o le aso faamanatu o le tutoʻatasi o Amerika, le aso tutoʻatasi o Soviet Union, o le taimi nei e masani lava e faʻalauiloa le vaega o aso faʻale-malo a Saina.

 

O le Aso Fa'alemalo a Saina o Oketopa 1sto tausaga taʻitasi, e pei ona iloa e tagata uma, i le 1949 Oketopa 1st, Taitaifono Mao i Tiananmens lagona o se Malo o Saina na faasilasilaina le faavaeina aloaia o le lauga, faataatia le faavae o le toe fanauina atoa o Saina, o le aso lena mo tagata Saina, o se aso iloga lenei, na faatulaga i le National Saina. Aso.

 

O loʻo faʻaalia ai o Saina na alu aloaia i luga o se auala faʻaagafesootai, faʻaalia aloaia le matai, faʻapologaina faʻapologaina e faʻaaogaina e taofia ai le taunuuga o mauga e tolu.

 

I le isi tausaga taʻitasi o le aso o le atunuʻu, o le a matou i ai i le vaaiga poʻo le fale e matamata i le aso o le faʻaaliga o le tausamiga, lagona le malosi o le atunuʻu, faʻafetai mo le tamaoaiga o le atunuʻu!

 


Taimi meli: Nov-26-2022