itulau_fanua

E faʻafefea ona foia le faʻafitauli o le faʻalavelave lavelave ma le maualuga o le toilalo o le CCHP system? O lenei fa'avevela ma vai vevela e maua ai se manatu fou! (Vaega 1)

1(1)

 

1(2) "O le manatu o le pamu vevela tolu sapalai e matua lelei, aisea e le fautuaina malosi ai?" Pe sa i ai se taimi na faapopoleina ai le toatele o tagata i lenei fesili?

 

O le mea moni, o se seti o pamu vevela puna ea tolu faiga tuʻuina atu e mafai ona faʻafetaui manaʻoga e tolu o le faʻamafanafanaina, malulu ma vai vevela i le taimi lava e tasi e le gata ina mafai ona faʻaleleia le mafanafana o le fale, ae faʻaitiitia ai foi le faʻafaigaluegaina muamua o tagata faʻaoga. Ae ui i lea, talu mai le fanau mai o le tolu sapalai faiga mo le silia ma le sefulu tausaga, e leʻi faʻamalosia malosi ma taʻutaʻua ona o lona manatu maualuga, ae e leʻi mafanafana i aso nei.

 

Aisea ua i ai lenei mea i le lalolagi?

 

O le aʻa o le faʻafitauli o loʻo taoto i faʻaletonu e le mafai ona faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tolu, e pei o le faʻaogaina o le faʻalavelave, le maualuga o le toilalo, le tufatufaina o le vevela ma le malosi o le malosi.

 

E lavelave le faiga pulea

 

I le taimi nei, o lo'o i ai ni faiga autu e lua o oloa fa'atau tolu a le alamanuia: fesuia'i le vai ma fesuia'i le fluorine.

 

Faatasi ai ma i latou, o le sapalai tolu o le fesuiaiga o le fluorine circuit e iloa ai galuega eseese e ala i le puleaina o valve eseese. E ui lava e leai se faʻafitauli i lenei auala, o le faiga e lavelave, e tele naua vaega ma soʻotaga uelo, o le faʻaletonu o le gaioiga e maualuga, o le faʻatuatuaina e faigata ona faʻamautinoa, tuʻu na o le mautu, ma le tau e maualuga, o le voluma. e tele, ma e le faigofie ona faʻapipiʻi ma tausia.

 

O le valve tolu-ala o le va'aiga vai e pulea e iloa ai galuega eseese. O lenei metotia e faʻaaogaina lautele i Europa, ma o le faiga e faigofie ma faʻalagolago. Ae ui i lea, o loʻo i ai le maualuga o manaʻoga mo tane vai, lea e faʻaalia i le filifilia o paipa paipa i totonu, o le gaosiga o le tane vai ma le ola tautua o le tane vai. I le taimi lava e tasi, talu ai o le tane vai e faʻafefe faʻafuaseʻi, e le faʻaogaina i le faʻaolaina o le malosi ma le pito i luga o le vevela o le vai, ma o le tau atoa e maualuga.


Taimi meli: Aukuso-18-2022